torstai 10. huhtikuuta 2014

Taru sormusten herrasta kiellettävä!

Hollywood tekee saatanallisia elokuvia! Esimerkiksi 2000-luvun alkupuolella olleet Taru sormusten herrasta- elokuvat, jotka perustuvat jopa mustaan raamattuun verrattaviin saatanallisiin kirjoituksiin.
Kirjoissa kääpiö olennot harjoittavat satanistisia rituaaleja taika sormuksen avulla. Sormuksella saa yhteyden sen omistajaan, Sa(atanaan)uroniin.
 
 Saatana haluaa sormuksen takaisin itselleen ja lähettää matkaan mustia ratsastajia, jotka ovat haamuja. Rasistista on se, että musta hahmo on automaattisesti paha. Gandalf, saatanan lähettiläs esittää hyvää hahmoa, mutta on oikeasti antikristus.
 
Gandalf on velho joka osaa taikoa, suorastaan mustaa magiaa. Kirjassa on myös örkkejä. Monet kirjan lukeneet ovat alkaneet pelata ns. roolipelejä, joissa eläydytään esimerkiksi murhaajaksi tai raiskaajaksi. Roolipelit johtavat suoraan saatanan palvontaan. Elokuvat tuovat kirjan henkiin entistäkin saatanallisempana. Kirjan haltiat, joiden nimikin on pelkkä kirjoitusvirhe, ovat saatanallisia saatananpalvonta olentoja ja elokuvissa ne ovat vieläkin saatannlisenpia saatanan luomia epäluomia.
Elokuvat pitää kieltää, koska ne johtavat rituaalimurhiin ja huumeisiin. Elokuvat sisältävät päihteiden käyttöä, Gandolf polttaa kannabista ja niin polttavat muutkin kääpiö olennot.
 
 Myös lonkku liittyy hobittien seuraan, sekin on saatananpalvoja olento. Ensimmäisen elokuvan kapakka kohtauksessa ryypätään! Tämä elokuva on niin sairas väkivalta elokuva, että se on kiellettävä! Oksettaa! Ensi ploki tekstissäni kerron totuuden Harri Poter- elokuvista.

Kuvat on muokannut lapsenlapseni.

24 kommenttia:

  1. Etpä taida paljoa 'totuudesta' tietää jos Sormusten herraa tuolla tavalla parjaat, ehket vain kykene ymmärtämään Tolkienin upeaa fantasiamaailmaa, ainakin kirjoitusvirheidesi perusteella voisi kuvitella sinun olevan seitsemänvuotias.

    VastaaPoista
  2. Nauraa kyllä pitäsi jos näkis Gandalfin polttelee huanamaria :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä he jotakin huumetta polttavat.

      Poista
    2. Jos nyt se ois kuitenkin ollut vaan ihan piipputupakkaa?

      Poista
  3. Mikä vi**u sua ja sun ja Jukkaakin vaivaa jos ett erota videopeli maailmaa ja oikeata maailmaa jotain rajaa... Jumala ilmestyi minulle ja käski auttaa suomen kansaa ja lopettaa Ritva hintti mummo ja ja ite oot kiellettävä ja kaikki sun lapsenlapset on kiellettäviä ja koko sun suku on saatanallinen kerta sormusten herraa haukut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä olet nyt hyvin epäasiallinen, minä en ole tehnyt sinulle mitään pahaa!

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. No miksi sitten haukut pelejä ja leffoja mutta itket jos sinusta jotain sanotaan.

      Poista
    4. Jos joki on epä asillinen niin ritva mimmo kaikki muut on asiallisii oisko kovaa jos istuisit 2vuoden ajan joka päivä 12h koneen ääres ja ruokavalio olis pelkkää pitsaa ja vihdoinkin 2v päästänsaat pelin valmiiks ja joku tuöis haukkuu

      Poista
  4. Kaikilla on oikeus suuttua varsinkin tommosesta... Herjauksesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin!! Kyllä pitää kestää kritiikkiä jos itsekin morkkaa videopelejä, elokuvia ja kirjoja saatanalliseksi roskaksi.

      Poista
    2. Tämä ei ole kritiikkiä vaan haukkumista.

      Poista
    3. Kyllähän sinä itsekin suurilla syytöksillä ja aiheettomuuksillakin haukut pelejä, kirjoja ja elokuvia. Jos tuollaista kirjoitat, ei kannata odottaa muunlaisia kommentteja.. sitä saa mitä tilaa.

      Poista
  5. Toi kuva missä Bilbo ns. Polttaa huumetta niin siinä pitäs olla tossa Bilbon kohalla pitäisi olla Ritva huom.. "mummo" koska ite näyttää olevan huumeissa että ei keksi mitään muuta kuin vi**uilla muille jostain demonisoinnista joka on täyttä paskaa!

    VastaaPoista
  6. Kohta varmaa :gran turismo 6 täytyy törmää toisiin pelaajiin" xD koht kummiski god modit ja wh:t alkaa pyörii tääl :D

    VastaaPoista
  7. HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAA! En ole vähään aikaan nauranut näin makeasti. Tälläisiä analyysejä lisää.

    VastaaPoista
  8. Voi että ihmiset osaa olla noloja! Tämmöstä paskaa kaikkien aikojen hienoimmasta kirjasta! <:( Jos et tykkää ja YMMÄRRÄ koko jutun ideaa niin sun ei tietenkään tarvi kahtoo/lukea sitten! Eikä varsinkaan tarvi tulla haukkuu tänne nettiin! (Murinaa) Mene katsomaan vaikka jotai My Little Ponyja, ne ois sulle aivan oikeita elokuvia!

    Ei mulla muuta asiaa, toivottavasti ei tämmösiä enää <:(
    ~Amen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  9. Mikäkähän tämäki Ritva mummo oikein on???? Joku paskan katkeroitunut kurppa

    VastaaPoista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Auta miqula orqu ! (suom: Mene pussaamaan örkkiä!) mikä oikeus sula on tehdä tämmöistä?! Sä et selvästikään tajua kuinka ihanasta ja loisteliaasta kirjasta on kyse! Mä rakastan sitä kuten muitakin Tolkienin kirjoja yli kaiken ja siksi en halua kuuna päivänä kuula tai lukea tämmöistä haukkumista ja nimittelyä siitä/niistä! Miksi sinä edes Ritva mummo kirjoitat tuollaista mistään elokuvasta tai videopelistä!
    Amin feuya ten' lle! ( suom: Sinä inhotat minua!)

    VastaaPoista