lauantai 26. heinäkuuta 2014

"Nano" ja Epätubaajat





Seuraan aika paljon mitä myös internetissä tapahtuu, ja nyt silmiini on tullut tämä henkilö nimeltä "Nano" ja hänen epätubaajat sarjansa.
http://static.ylilauta.org/files/gw/orig/91d3f708/nano.jpg
Kuvassa Nano

 Sarjassa Nano antaa rakentavaa kritiikkiä huonosti käyttäytyvälle nuorisolle, youtuben ikäraja on 13-vuotta ja monet heistä ovat huijjanneet ikänsä tehdessään youtube kanavaaa. Nyt on käynnissä kuitenkin sellainen ikävä ilmiö, että Nanoa syytetään kiusaamisesta.
https://i1.ytimg.com/vi/ufIuPg9tflU/maxresdefault.jpg
Pussipää toivottavasti poisti videonsa
 Mutta minä, suuri Ritva Mummo olen Nanon puolella, miksi lasten pitää tehdä videoita youtubeen edes. Minun lapsenlapseni teki muutama vuosi sitten hyvin noloja videoita tuonne youtubeen, hän unohti koko jutun, kunnes hänen koulussaan nähtiin ne videot jonka takia häntä alettiin kiusaamaan. Tommi oli kuitenkin unohtanut salasanansa eikä voinut poistaa videoita. Muutaman vuoden jälkeen otimme viimein yhteyttä youtuben ylläpitoon joka poisti videot.
http://i.ytimg.com/vi/b_rT8A1xW3g/0.jpg
Ylipainoinen lapsi

 Jos Nano olisi kritisoinut Tommin videoita kun hän teki ne, hän olisi poistanut videot ja häntä ei olisi alettu koulukiusata. Kaiken lisäksi, Nano ei edes käske fanejaan mennä haukkumaan ja kiusaamaan videoilla esiintyviä henkilöitä. Vaikka hän antaa linkit videoihin, se johtuu vain siitä, että jos hän ei antaisi linkkejä, hän rikkoisi Suomen tekijänoikeus lakia. Nano ei myöskään yleensä hauku videoissa esiintyviä henkilöitä suoraan, paitsi ehkä ylipainoisia kannustaen heitä laihduttamaan, vaan Nano haukkuu videoilla esiintyvää käytöstä, joten, Nano, älä lopeta arvokasta työtäsi, jatka Epätubaajia.

Lukuisista lukijoiden tekemistä valituksista johtuen ilmoitan, että lähes kaikki blogissani olevat kuvat on löydetty mm. google kuvahausta ja en omista tai väitä omistavani kyseisiä kuvia.

41 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Ajattelin, että olisi kiintoisaa katsoa, millaisia videoita tuollainen emo satanisti tekee.

      Poista
    3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    5. Hahh, etkö uskalla olla poistamatta viestejäni? Olet säälittävä, onneksi tuollaisia ihmisiä ei ole enää paljon.. :DD

      Poista
  2. Arvostan suuresti!
    T: Nano

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. oon samaa mieltä! jatka nano -Miki

    VastaaPoista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Ensimmäistä kertaa kanssasi samaa mieltä.

    VastaaPoista
  7. Arvostan tätä todella paljon, kiitos tuesta :)

    - Nano / SinäTuubaTV

    VastaaPoista
  8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis ihan kauheaa kun on julkaissut kuvia ilman lupaa...

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  10. ei vittu mitä paskaa..? ootko iha oikeesti nui sekasi..? se niiku suoraan haukkuu niitä ja heidän videoitaan.. ja sä mummu jollehi? vanhuus taitaa tullu kroppaan mut aivojen kehitys siel 10v kohilla.. ja hei poista vaa tää laitan joka krt tän uuestaan ja uuestaan.. sä taiat poistaa jokasen kommentin joka antaa kritiikkiä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt osoitat kyllä lapsellista ja epäkypsää käytöstä Ritva. En olisi uskonut että edes sinä vajoat näin alas; haukut suinpäin anonyymejä lukijoita/kommaajia kun et muuta keksi, ja poistat neuroottisesti viestit joissa sinua vain kehotetaan noudattamaan tekijänoikeuslakia.
      Ei hyvää päivää...

      Poista
    2. Luitko perusteeni, tollo, en aio poistaa viestiäsi.

      Poista
    3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  11. Ritva selitä: sinä vihaat muslimeja yms. Mutta kannatat heidän ideologiaansa? Siis tuo mennä pelikauppaan ja räjäyttää itsensä juttu. Selitystä kiitos!

    VastaaPoista
  12. Mutta onko oikein haukkua ja arvostella toisten videoita??? -_- Sitähän nano tekee.... >:( pieni palaute on aina paikallaan mutta se pitää tehdä rakentavasti ja niin ETTEI HAUKU/ NOLAA toista!! Nano nimen omaan rikkoo tekijän oikeutta Varastamalla niitten teoksia "videoita" ja tekee niillä "omastamielestä" todella huonoa viihdettä!!! ja vielä Ilman videoitten haltioitten lupaa!!! Ja rikkoo muutenkin netiketin sääntöjä moneltakin osaa!!! Nano pitäis pakottaa lukemaan Netiketti >:) mm. tämä osio siitä Tekijänoikeus- ja tavaramerkkilaki
    Älä laita www-sivullesi aineistoa - esimerkiksi tuotenimiä, musiikkia, tekstiä, valokuvia, piirroksia tai mp3-tiedostoja - johon sinulla ei ole oikeuksia. Aineiston luvaton käyttö saattaa johtaa taloudellisiin korvausvaatimuksiin ja muihin oikeudellisiin seuraamuksiin. lähde: http://www.internetopas.com/netiketti/ Ja tohon tekiän oikeus juttuihin kuuluvat myös videot!!!!! -_-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Ja mainitsitko muuten kunnianloukkauksen ja väärän tiedon jakamisen, neuroosin, luulotautisen mielisairauden ja monet muut asiat.

      Poista
    3. Nanollakin mielipiteet.

      Poista
  13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  14. Nano vaan auttaa tubaajia antamalla palautetta siitä minkälaisia videot on että he ketkä tekevät videoita tietäisivät enemmän mitä siihen videoon kannattaisi lisätä ja ottaa pois

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nano EI ajatellut sitä mitlä tuntuisiolla, se toinen osapuoli. Nanon olisi mielestäni pitänyt sensuroida ääni/naama aina, ja ilmoittaa henkilöille ennen kuin julkaisee videon. Jos ois tehny noin ois ollu kunnioittavampi.
      Elä poista tätä viestiä!

      Poista
    2. Niin, mutta ollakseen rikkomatta tekijänoikeus lakia, nanon olisi silti pitänyt antaa linkki alkuperäiseen videoon ilmoittaakseen kuka on videon oikea tekijä, jolloin kasvojen sensuroinnista ei olisi ollut mitään hyötyä.

      Poista
    3. Sinuna lopettaisin itse tekijänoikeuslain rikkomisen. Jos minun kuviani levitettäisiin luvatta, ottaisin yhteyttä nettipoliisiin. Koeta uskoa että se ei tunnu kivalta.

      Poista
  15. Nano antaa kritiikkiä ja saattaa vähän haukkua mutta silti hän myös antaa neuvoja ei ole hänen vikansa jos joku poistaa kanavansa hänen kritisoimisensa takia...

    VastaaPoista
  16. Vastaukset
    1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  17. Miksi olet Nanon puolella vaikka hän katsoo animea, on videopelinörtti ja ei usko jumalaan?

    VastaaPoista