maanantai 28. heinäkuuta 2014

Vihainen videopeli nörtti on paha.

Selailin perheeni sivuhistoriaa, selaan sen läpi joka lauantai. Selatessani sivuhistoriaa vastaani tuli erikoisia videoita joissa esiintyi henkilö nimeltä Angry Videoi Game Nörd. Tämä nörtti sillä videolla sitten kiroili ja puhui videopeleistä. Minä päätin tutkia tätä hullua hieman enemmän, sain selville, että hän on joko hullu tai demonien riivaama, eräässä videossa hän jopa ulosti Väiski Vemmelsäären kasvoille.

Sen lisäksi http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20131231194425/avgn/images/3/31/BugsBunnyDiarrhea.pngtämä mies sanoo, sellaisia saatanallisia valheita, että jotkin videopelit ovat hyviä ja jotkin videopelit ovat huonoja, vaikka totuus on, että kaikki pelit ovat huonoja, pahoja ja saatanasta. Minun mielestäni Suomen hallituksen pitäisi määrätä Angry Videogame Nördille samanlainen täydellinen, kiertämätön esto, jonka he tekivät piratebaylle. Miksi tätä ei ole tehty, eikö hallitus ole kuullut tästä miehestä joka korruptoi lapsemme ja ulostaa suosittujen piirroshahmojen kasvoille?

http://memberfiles.freewebs.com/26/27/63832726/photos/pauladrian360/AVGN%202.bmp
Kuvassa nörtti


Lukuisista lukijoiden tekemistä valituksista johtuen ilmoitan, että lähes kaikki blogissani olevat kuvat on löydetty mm. google kuvahausta ja en omista tai väitä omistavani kyseisiä kuvia.

7 kommenttia:

  1. Kysymyksiä: vastustatko natsej vai et? Olet antanut ristiriitaista tietoa!
    Ja mitenkäs muslimit? Pidät heitä pahoina mutta pidät heidän tarkoitus pyhittää keinot-ideologiastaan?

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. anna linkki haluun nähä! :D

    VastaaPoista
  4. AVGN tekee videoita joissa hän pelaa huonosti tehtyjä pelejä läpi ja ylireagoi niille. Nämä videot ovat enemmän käsikirjoitettuja komedisia peliarvosteluja kuin jonkun hullun tekemiä videoita.

    VastaaPoista
  5. Nämä on näyteltyjä videoita ja ei oikein muutenkaan suositeltuja lapsille.

    VastaaPoista