lauantai 2. elokuuta 2014

TV:SSÄ VÄKIVALTA PELI!

Tänään aloin illalla katsoa yle TV2 kanavaa ja järkytyin, siellä oli väkivalta peli. Elikkäs, yle on päättänyt näyttää Suomen televisiossa videopeli turnauksen. Eikä minkä tahansa, vaan Counter-Strike Global Offensive, jo arvostelemani Counter-Strike Sourcen jatko-osa. Minähän lähetin sähköpostia ylelle, että siitä ei hyvä heilu jos tälläistä näyttävät, mutta eiväthän he kuunnelleet. Joten, kielletään väkivalta pelit televisioissa. Yritin laittaa valokuvan, mutta se ei toiminut.







20 kommenttia:

  1. Luulekko et voit estää videopeliturnaukset tveessä vitun idiootti? :DD kaikki nauraa sun blogilles toivottavasti lopetat tän paskan ja kuolet pois

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Koita pärjätä. Narttu...

    VastaaPoista
  4. "Ohjelma sisältää väkivaltaisia kohtauksia" Suora varoitus ohjelman kuvauksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä ei ole väliä, ei pelejä saa silti näyttää televisiossa.

      Poista
    2. Nii vaa sun mielest

      Poista
    3. Ja mikähän mahtaa olla syynä tähän?
      Pelit ovat viihdettä kuten tv-sarjatkin.

      Poista
    4. Teeppä ritva seuraavaksi LaeppaViasta

      Poista
  5. ookko tosissas ton sun "iik väkivaltainen peli" jutullas.. telkasta tulee porno, tappo, raiskaus, huume, väkivalta, ja kauhu elokuvia/ohjelmia joka viikko ja sit sä valitat yhestä tietokone peli turnauksesta. maailma kehittyy ja ihmisetkin ajan myötä toivottavasti älyää että se on TIETOKONE PELI eikä siinä kukaan pelatessa mieti että "voi kun voisin tappaa ton oikeessa elämässä". niin kuin jotkut luulee... ja miten se voi olla niin karmivaa että kattoo semmosta? lapset näkee että joku polttaa tupakkaa niin ei se tarkoita sitä että nekin haluaa yhtäkkii polttaa ja jos lapsi näkee että joku pelaa sota pelejä niin öö... en älyy mitä pahaa siinä on että lapsi pelaisi sotapelejä? ellei mieti niin että "minun lapsesta ei tule mitään tappajaa!". tosiasia on se että ei maailma kaadu jos näkee sotapeliä telkasta TAI että lapsi näkee sitä. ois kiva saada tähän jotain mielipide keskustelua että onko se väärin että telkassa näytetään sotapeliä. juu tää on pitkä teksti koska halusin vaan selventää mitä 90% ihmisistä ajattelee näistä asioista... "Minä vihaan videopelejä ja ne pitää kieltää." vihaat videopelejä? ai siks että niissä ammutaan toisia? voi voi... ja haluut kieltää ne :D kiellä samantien kaikki mistä et itte tykkää.

    VastaaPoista
  6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Ritva, tee seuraavaksi arvostelu pelistä Growtopia, vaikka siinä ei ole mitään pahaa. Sun mielestä on maailmanloppu, jos pelissä tapahtuu 1 AINOA HAKKAUS! Älä poista tätä kommenttia!

    VastaaPoista
  10. Hei Ritva Mummo, tee arvostelu pelistä Panfu. Kunhan et kirjoita, että se on joku raiskauspeli. Koska sitä se ei suinkaan ole.

    VastaaPoista
  11. Ritva kiellä vielä eläminen. Sehän on täynnä pelejä, väkivaltaa ja jopa seksiä. Ajattele heti pitäisi ottaa asialle!

    VastaaPoista
  12. Sä tosissas valitat siitä että jossain pelissä tapettiin yks tyyppi ja siks se pitää kieltää!? Sä et voi yrittää selittää lapsille et maailmas ei ole väkivaltaa eikä seksiä (lapsethan tuo haikara) ja sit ku ne saa tietääki 30 vuotiana et näin ei ole niin niide maailma romahtaa! Miks ei heti kielletä sotia.

    VastaaPoista