perjantai 1. elokuuta 2014

Yli 20000 näyttökertaa!

Kuvan tehnyt Tommi.


 Ahkeran työn ja mainostamisen ansiosta minulla on nyt yli 20000 sivun katselua blogissani. Kiitos tästä kaikesta! Olen saanut paljon kommentteja ja olen nauttinut blogin tekemisestä. Ajattelin, että jos saan 25000 sivun katselua niin teen todella pitkän blogi tekstin, jossa kritision vaikkapa kymmentä väkivalta videopeliä jotka te voitte valita, minulla on nyt sähköposti, joten nuo arvostely pyynnöt pitää lähettää sinne, sillä jos haluaa, että tekisin arvostelun niin pitää kyllä jaksaa nähdä sen verran vaivaa. Eli siis tarvitsen 10 arvostelu pyyntöä, mutta en enää arvostele kommentteihin tulevia pyyntöjä vaan ainoastaan sähköpostiin. Jos saan 35000 sivun katselua, olen luultavasti niin merkittävä henkilö, että voisin hankkia sellaisen facebook jutun. Kiitos!

Sähköpostini on [Ei ole, sähköposti ei toimikkaan]

8 kommenttia:

  1. Hei Ritva! Toivoisin että mummoni olisi kuin sinä, älykäs ja jämäkkä. Voisitko joskus tehdä postausta Suomi24 nuorten Keho-, ja rakkauspalstasta? Se on saastainen paikka se!

    VastaaPoista
  2. Hei Ritva!
    Mitä mieltä olet nettideiteistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaa olla sitä mieltä, että nettideittailu on saatananpalvontaa.

      Poista
  3. Olet tosi suosittu joo-o... Viisi kukkahattutätifania ja parisataa vihaajaa. Hyvin menee. Ja ne eivät ole arvosteluja vaan haukkumista.
    Arvistelija ottaa TODELLISTA tietoa esille, pelaa pelejä eikä vain listaa asioita jotka hirvittävät. Tää on niin ajantuhlausta että...

    VastaaPoista
  4. Kuvan TEHNYT tommi xD eli sun blogillas on vaivaset 200 näyttökertaa :DD

    VastaaPoista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista