perjantai 1. elokuuta 2014

Lista asioista joiden esittäminen tai maininta elokuvissa tai vidopeleissä on kiellettävä.

Minä olen kesän aikana käynyt läpi suosittuja elokuvia ja videopelejä ja olen tehnyt listan asioista joiden näyttäminen tai aloittaminen(itse tapausta ei näytetä vaan leikataan sen jälkeiseen kohtaan, mm seksi). Toivottavasti nämä asiat kielletään ja jos kommentoitte ilkeitä kommentteja jumala suuttuu teille.

Väkivalta:

- Ihmisten ampuminen (muussa kuin esimerkiksi pakanismista johtuvan teloituksen aikana)
- Ihmisiä kohti ampuminen (Ei demoneita kohti tai pakanoita tai noitia kohti ampuminen)
- Ihmisten lyöminen (Paitsi pakanoiden)
- Eläinten tappaminen (Paitsi työn takia, mm. teurastamo, turkistarha)
- Aseiden ja veitsien näkyminen (Muussa kuin demonien tai pakanoiden tappamis tarkoituksessa)

Päihteet:

- Tupakointi tai tupakan näkyminen (Ellei tupakoijaa ammuta)
- Alkoholi tai alkoholin näkyminen (Ellei juoppoa pian ammuta)
- Huumeiden käyttö tai näkyminen (Ellei huumeiden käyttäjää ammuta)

Seksi:

- Kaikenlainen avioton seksi tai siihen suuntaan viittaaminen
- "Kaksimieliset" vitsit

Muut:

- Kirosanat
- Huumori

Uskonnot:

- Muiden kuin kristittyjen näyttö positiivisessa valossa.

Olennot:

- Lohikäärmeet
- Kreikkalaisen mytologian olennot
- Mustat lampaat
- Vuohet
- Dinosaurukset, koska niitä ei ole koskaan ollut, fossiilit ovat saatanan luomia valheita ja evoluutio ei ole totta.

22 kommenttia:

  1. Miten vitun tyhmä sää 80 vuotias ämmä oot toivottavasti kuolisit pian koska kukaan ei kaipaa sua ja nää sun mielipiteet on niin perseestä joten lopeta tän paskan kirjottaminen ja elä lopu elämäs kunnolla kun sitä vielä vhän jäljellä on. ja mitä elokuvat ja pelit olis ilman näitä? ei vittu mitään ja luulekko et pystyt estän uuden call of dutyn? oot kyllä aika tyhmä ei pahal. ja sun mielipiteet on niin perseestä, oot syöpää koko ihminen.

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Hienoa että suomessa edes joillain on vielä moraali kohdillaan! Olen itsekin todella järkyttynyt miten moni nuori hylkää kirkon samaan aikaan kun suomeen tuodaan lasteittain muhammettilaisia. Herranen aika sentään, eivätkä raamatun kertomukset sodomasta opettaneet mitään!

    VastaaPoista
  5. Hienoa työtä ritva, kyllä jesse pelastaa jopa harry potter fanit!

    VastaaPoista
  6. mä en oikee tajua esim tota sun videopeli vihaas, mitä pahaa ne pelit sulle on tehny et sä vihaaat niitä tai sit tätä hevi musiikki on saatanasta juttua. mikset sä vaa pietä näitä tietoja sun omanas. sitä paitsi suurimalle osalle sun blogin lukijoille tää on varmaan vaan pelkkä vitsi. miksei ihmiset sais olla eri laisia jos sä kerta tykkäät klassisest nii ei sun tarvii haukkuu heviä ja kertoo siitä samalla pelkkää paskaa. mulle on vittu ihan sama oisko raamattuu vai ei.... mulla ei vittuukaan kiinnosta. ja sit se kuinka haukut esim Santtua emo satanistiks, jos se haluu pukeutuu sillee et se edustaa emo musiikkia nii antaa pukeutua. en mäkään mikään hirveen tyttömäinen oo ja se sun ''kaikki erilaisuus on kiellettävä'' postaus pisti ärsyttään. jos niin tapahtuis nii eiks se ois vapauden riistoo tai jotain sellasta? ja jos kerta sinun mielestäsi emot ovat satanisteja nii hyvä on olen silloin vissiin itsekkin satanisti ja ylpeä siitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En halua, että videopelien takia murhaajaksi ryhtyny nuori ampuu minut tai, että satanistit uhraavat minut saatanalle.

      Poista
    2. no siinä taustalla ois videopelien lisäksi varmasi jotain muutakin kuin vaan ne HEVETIN VIDEOPELIT ja en kyl tiiä kuka haluis koskee suhun ees pitkällä tikulla mut kuitenki mä ja mun kaverit vaan nauretaan sulle ajattele muita ja lopeta blogis tää on sellast silmä syöpää et ei saatana!!!

      Poista
    3. Oon pihalla mikä on emo musiikki? Pukeudun mustiin vaatteisiin koska ne on lämpimät hommason reiät koska muillakin on

      Poista
    4. Ja hyvä että saatanisti eikä saatanan palvoja

      Poista
    5. Vitsin google en pääse kattoo sähkö postii en pysty kirjautuu sisään youtubeen en pysty kommentoida tänne ilman et öaitan jpnkun tekstin joka lukee epäseövästi et voin todistaa olevani ihminen hienoa google seuraavaks varmaa en pääse steamiin sisään

      Poista
    6. No kirjota se vitun teksti :D

      Poista
  7. Nyt sanon että hieman on ristiriitainen teksti... Ei aseita ja sitten kerrotaan että huumeita, alkoholia tai tupakkaa käyttävät on ammuttava mikäli näkyvillä elokuvassa/pelissä...

    VastaaPoista
  8. Herää nyt jo saatana ja hanki elämä!

    VastaaPoista
  9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Tämä sivusto on rölli! Älkää ruokitko rölliä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko röllillä sitä hauskoja lauluja tekevää peikkoa ja mitä "ruokitko" tarkoittaa, kysytkö "ruokitko rölliä" vai mikä on tarkoituksesi.

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  11. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  13. Ei vittu, sää oot vaa joku omasta mielestä nokkela Jonne joka trollaa tai sit oot oikeesti päästäs vialla. Nyt jumala varmaa vihaa nuo ja joudun helvettiin jne. mutta et voi olla tosissas. Elokuvat on tarua jos et oo huomannu ja nää on ollu aika hassuja juttuja tähän asti. Oon pelannu kaikkia sun "arvostelemias" pelejä ja oon 12v mutta enpä oo tappanu ketää. Ja onko sulla kaikki ihan ok? Et vaikuta normaalilta. Mutta tee juttua far cry primalista pls.

    VastaaPoista