sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kaikki paitsi klassinen musiikki kiellettävä.

Anteeksi jos tekstissäni on kirjoitus virheitä, kirjoitan tätä Tommilta takavarikoidulla älypuhelimella mökiltä. Takavarikoin puhelimen, koska hän pelasi mm. Hill Klimb Rapingia ja Geometrydash - pelejä. Nykyajan musiikkia myydään pyllyllä, nuorten kuuntelema uloste on huonoa, mutta laulajalla on usein pylly härskisti esillä, sellainenko on hienoa? Tahdommeko lapsitamme takamusta hetkuttavia porttoja? Myös rock musiikki, jota mm. Uskollisin lukijani " homoksi" (tutkimuksen jälkeen päädyin tulokseen, että homo on seksuaalinen terroristi) itsensä luokitteleva Santtu Laakso kuuntelee on kiellettävä, koska se yllyttää uhraamaan vauova saatanalle. Mielestäni kaikki paitsi klassinen pitää kieltää.

6 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hei

    Jos niin paljon vihaat saatanaa niin ota tietokoneesi ja puhelimesi ja sytytä nuotio ja tiputa ne sinne tee sama kaikelleelektroniikalle kun vihaat kaikkea elektroniikkaa.

    PS: HAISTA VITTU

    VastaaPoista
  3. Ritva mummo mä pelaan GTA ja oon 14 vituttaako.

    VastaaPoista
  4. Totta! Kaikki paitsi klassinen pitää kieltää! (Olen 10-13 vuotias)

    VastaaPoista
  5. etpä ole tainnut paljoa klassista kuunnella :D

    VastaaPoista
  6. Klassinen musiikki on todellakin hyvää kuunneltavaa, mutta haluatko lapsenlapsistasi snobeilevia elitistejä? Sama logiikka, kuuntele heviä, olet kirkonpolttaja, kuuntele nyky-poppia, olet pervo perseidentiirailia.

    VastaaPoista