maanantai 21. heinäkuuta 2014

DayZ on paha ja se on kiellettävä

Sain selville, että on olemassa tälläinen peli ja, että se on hyvin suosittu. Tämä peli on sellainen zombi peli. DayZ oli alunperin jonkinlainen laiton muokkaus Arma 2 pelistä, Arma 2 on sotapeli jossa voi tappaa siviilejä amerikkalaisilla pelaten. DayZ lisäsi peliin zombeja, kuten zombi peleissä aina, zombit oli luultavasti tehty pakanallisella voodoolla, pelkästään tämän takia DayZ pitää kieltää.
http://www.relyonhorror.com/wp-content/uploads/2014/01/dayz-encounters-.png
Homot ahdistelevat käsiraudoissa olevaa miestä.

 Ei siinä vielä kaikki, DayZ:n maailma on niin iso, että löytääksesi ystävän jonka kanssa tahdot pelatam joudut kävelemään tunteja, monet ovat kuolleet janoon ja väsymykseen pelatessaan DayZ- peliä. Sen lisäksi DayZ opettaa tappamaan kaikki heti kun heidät näkee, sen lisäksi Arma 2 on realistinen sota peli, joten DayZ on joukkomurha opetuspeli. Joten DayZ tekee ihmisistä pakanallisia joukkomurhaajia, miten tälläistä saa myydä Suomessa. Kertokaa plokini kommenteissa lisää syitä miksi DayZ pitää kieltää.

Lukuisista lukijoiden tekemistä valituksista johtuen ilmoitan, että lähes kaikki blogissani olevat kuvat on löydetty mm. google kuvahausta ja en omista tai väitä omistavani kyseisiä kuvia.

22 kommenttia:

  1. Ei vitsi tänää vedin ehk maailman pahimman facepalmin ku lukee kommentit ja tekstit nii tulee aika paha facepalm

    VastaaPoista
  2. ootko sinä ihan pimahtanu

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. ei armaa pidä kieltää vaan sinulta internet kun et tajua että ne ovat vain fantasiaa ja virtuaalirealismia... niiden tarkoitus on viihdyttää nuorisoa jotka ovat kiinnostuneita aseista ja moninpelaamisesta, multiplayer pelit ovat muutenkin harvassa ja ampumispelit ovat suosittu ja helppo pelaamismuoto. lupaan vetää sanani takaisin jos löydät USEAMMAN KUIN YHDEN tapon/murhan jonka motiivina on ollut sotapeli.

    sincerely.
    EiAsiantuntia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja tekijä on ollut järjeltään siis ihan tavallinen, ei mikään heikkomielinen mielisairas.

      Poista
    2. http://ritvamummo.blogspot.fi/2014/07/videopelit-aiheuttavat-murhia-5-pahinta.html tein oikein oman tekstin sinulle vastaukseksi.

      Poista
    3. Mutta videopelit ovat tehneet heidät mielisairaiksi, ei kukaan normaali ihminen tapa muita.

      Poista
    4. Kasvatus ja geenit sen tekee. Videopelien valmistajat ovat kyllä hyvin perillä siitä, mitä tekevät. Ainakaan pelejä ei kielletä, sillä TODISTETUSTI videopeleistä johtuvia murhia on niin pieni kourallinen.

      Poista
    5. He ovat perillä siitä miten saa lapset riippuvaisiksi peleistä, jotta saavat selvää, mutta väkivallan ehkäisystä heillä ei ole mitään hajua.

      Poista
    6. Ei. Valitettavasti olet väärässä, oletko koskaan tutustunut henkilökohtaisesti pelialan ihmisiin? Et, jos näkemyksesi ovat tuollaisia. Ensinnäkin, niissä peleissä, jotka sisältävät väkivaltaista/seksuaalista materiaalia, on tarkoin määritellyt ikärajat. Huom. ikärajat, ei enää suositukset vaan laillistetut ikärajat. Eli jos joku alaikäinen pentu pelaa GTA:ta ja menee kadulle ampumaan jonkun, syy on lapsen tai vanhempien. Huolehtisivat kakaroistaan vähän paremmin niin ei tarvitsisi netissä itkeä "pahoista peleistä". Ne ovat vain pelejä. Vain kuvia ruudulla, ja normaalit 18-vuotiaat ymmärtävät asian varsin hyvin. Näin se nyt vaan on.
      Kuvittele, jos eläisimme keskiajalla, keskellä sota-aikoja. Silloin ei ollut näin hemmoteltuja, heikkomielisiä pentuja että sekoavat katsottuaan kuvaa ruudulta ILMAN LUPAA. Nykyajan nuoret, en tarkoita kaikkia, ovat mitä ovat. Valitettavasti. Peliyhtiöillä ei ole asiaan mitään vaikutusta, ja jos on, syy ei todellakaan ole heidän.

      Poista
    7. Niissä peleissä on ikärajat. Jos lapsi pelaa videopeliä, joka sisältää väkivaltaista ym. materiaalia, ja saa siitä traumoja, syy on lapsen/vanhempien. Jos lakia ja ikärajoja noudatettaisiin, ei tarvitsisi tulla nettiin vikisemään miten "lapsi on nyt riippuvainen" tai "pelit kiellettävä". Näin se nyt vaan on. Kenties kukaan ei ole tätä vielä sanonut, mutta valitettavasti pelejä ei tulla kieltämään kaukaistulevaisuudessakaan. Näin se nyt vaan on. Ja kyllä, olen ottanut asiasta selvää.
      Pyydän, älä poista TÄTÄKIN viestiäni...

      Poista
    8. Okei, olen 11v poika ja pelaan tätä ja Gta V:tä. Olen ihan normaali! Se on herranjestas vain peli! :l

      Poista
  5. Hyvä ritva kuusisto, arvostan suuresti paneutumistasi siihen että tahtomasi tapahtuisi. Silti pelaamista harrastavana voin sanoa että edelisen kommenttini (myös tämän viestiketjun ensimmäinen kommentti) pohjalle tekemä tekstisi on väärä.

    N.5: syy on vanhempien kun antoi lapselleen halo pelin, myöskään aseita ei pitäisi, varsinkaan ladattuna pitää lukitsemattomassa kaapissa.

    N.4: on tappo, myönnän sen ja isä kärsii tuomionsa

    N.3: breivikin motiivi ei ollut videopeli vaan videopeli opetti häntä, eivtosin paljoa koska kaikki osaa ampua konsolilla ja oikea ase on paljon vaileampi.

    N.2: devin ei matkinut gta:ta, myös tässä vanhemmat olivat ostaneet k-18 pelin alaikäiselle

    N.1: videopelien puolustaminen ei tarkoita että puolustaja pelaisi niitä vaan puolustajan mielestä pelit ovat opettavaisia ja hyödyksi joillekkin ihmisille.

    Sincerely
    EiAsiantuntija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkan edelliseeni, assassin's creed on eräs lempi peleistäni ja olen kuluttanut kyseiseen pelisarjaan n.100 tuntia ja olen opinut kahden vuoden pelaamisen aikana enemmän historiasta kuin 11 vuoden aikana koulussa. Peli myös opettaa koordinaatiota, refleksejä ja sorminäppäryyttä. Pelaan usein myös online pelejä joista eräs suosikeistani on counter strike sarja. Online pelejä puolustan sillä että se parantaa kielitaitoja ja sosiaalisia taitoja.

      Taas.
      Sincerely
      EiAsiantuntija

      Poista
    2. Niin, siis etkö huomaa, että tarkoitukseni on juuri se, että vanhemmat eivät ostaisi väkivalta peleje. Siis jos Devin ei matkinut GTA:ta, mutta sanot syyksi sen, että vanhemmat olivat ostaneet peli, silloin kiistät täysin pelin vaikutuksen jolloin, sillä, että ovatko vanhemmat ostaneet pelin vai ei, ole mitään väliä.

      Poista
    3. nimenomaan en kiistä sen vaikutusta vaan syytän vanhempia k-18 videopelin ostamisesta alaikäiselle. tosin 17v pentu pitäisi jo olla psycologisesti ajateltuna tarpeeksi vanha että ei tappaisi muita ihmisiä joten sanoisin että tapporampagen taustalla on ollut lievä mielisairaus joka TODELLA pienellä todennäköisyydellä johtuisi videopeleistä. en toki sano että se olisi mahdotonta.

      suomessahan on laki k-18 tuotteiden ostamista alaikäisille vastaan mutta siihen ei mielestäni ole videopelien kannalta määritetty rangaistusta kuten myös pyöräilyyn ilman kypärää. liittyy myös useaan muuhun maahan kuin suomi.

      sincerely
      EiAsiantuntija

      Poista
    4. Niin, mutta ne vaikutuksia saaneet lapset usein tekevätkin murhansa vasta lähes aikuisena kun aivot ovat kehittyneet ja oppineet että väkivalta = hyvä.

      Poista
    5. Olen 14 ja minulla on kymmeniä k-18 pelejä Steamissa joita vanhenpani eivät ole ostaneet eivätkä tiedä niistä, syytätkö vanhempia?

      Poista
    6. Ritva: ja tätähän varten ne ikärajoitukset ovat :)

      Anon: en syytä sillä steamin iän varmennus on tehty helposti huijattavaksi. Omistin itsekkin useita k-18 pelejä ennen kuin täysi-ikäistyin. Myöskään omat vanhempani eivät tiedä asiasta, eivätkä kyllä tiedä viekäkään

      Sincerely
      EiAsiantuntija

      Poista
  6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Ei perkele! Siis oikeesti, DayZ on Zombiselviytymis-simulaattori! Pelissä sinun pitää selviytyä miten haluat. Pakkohan ei ole ampua kaikkia, joidenkin kanssa voi olla kavereita. JA SAAKELI TÄÄ ON PELI!!!

    VastaaPoista
  8. Ja "laiton muokkaus" -_- mod on muokkaus pelille! ei laiton, vaan tavallaan lisäosa

    VastaaPoista