sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Half-Life 2, Steam ja Garry's Mod

http://media.moddb.com/images/games/1/1/61/halflife2_front_boxshot.jpgMinä täällä jälleen, Ritva mummo pienen tauon jälkeen. Minulla on jälleen kuoleman vakavaa sanottavaa. Tämä Valve- firman omistama Steam, höyry niminen peli palvelu, siellä myydään pelejä... Ja jos jossain myydään pelejä, SE PITÄÄ KIELTÄÄ! Steamissa myydään pelejä, ikää ja sukupuolta kyselemättä, sieltähän tämä Tommi oli saanut pelin nimeltä: Half-Life 2, tämää raa'an kuuluisa räiskintä pelihän on tämän "Counter-Strike Sourken" "modi" eli muokkaus, samaa väkivaltaa sairaampana.
   Pelin tarinan mukaan Kombain avaruusoli imperiumi on vallannut maailman, ja tuoneet rauhan. Pelin päähahmon tehtävänä on tuhota tämä rauha ja aiheuttaa sota. Tämähän tehdään ampumalla, polttamalla, räjäyttämällä, pilkkomalla ja syövyttämällä näitä poliisi hahmoja jotka hyvää hyvyyttään tekevät töitä, peli sisältää myös muita terroristi iskuja ja muita.http://whatifgaming.com/wp-content/uploads/2009/03/hl22.jpg



Poliisit eivät kaikista yrityksistä huolimatta onnistu pysäyttämään tätä Gordon Fraahmannia, vaan tämä aiheuttaa jonkinmoisen kapinan. Tämä peli ikävästi ihannoi kapinointia ja anarkiaa, siten Half-Life 2 on RISKI KANSALLISELLE TURVALLISUUDELLE, sen takia KAIKKI kopiot kyseisestä pelistä on TUHOTTAVA ja kaikki piratismi estettävä täydellisesti!
Siinä myös tapetaan mutantti zombeja raa'asti!

http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2012/240/a/8/half_life_2__hunting_party_by_dp_films-d5cpizk.jpg
Jatko osassa hakataan kuoliaaksi tälläisiä söpöliinejä.



 Sain myös selville tälläisestä Alex Väns nimisestä naispuolisesta hahmosta, lyhyen peliin tutustumisen aikana sain selville, että tämän Aleksin kanssa voi harrastaa seksiä! SEKSIÄ tässäkin videopelissä! TÄMÄ ON PAHA ASIA! Mutta ei siinä vielä kaikki, todellinen ryhmä seksi onnistuu kun pelin yhdistää kounter-strikeen jolloin virtuaali ryhmä seksiä realistisilla grafiikoilla voi harrastaa jopa 60 pelaajan servereillä!
http://bulk.destructoid.com/ul/user/1/19858-114016-ravenholmjpg-468x.jpg
http://www.pcgameshardware.de/screenshots/original/2008/03/HL2_Alyx_Vance_Cinematic_Mod7_64.jpg
Alex

 Lisäksi on tälläinen Garry's mod, kissan hiekkalaatikko muokkaus joka mahdollistaa kaikenlaisten asioiden luomisen, siinä voi rakentaa ja räjäyttää, siinä on loistavat virtuaali fyysikot, paremmat kuin minecraftissa, Garry's mod on myös aiheuttanut monia murhia. Siihen voi myös hankkia alastomia hahmoja, ja niistä voi ottaa kuvia, Garyn modille on omistettu monia kymmeniä porno sivuja joille on suorat linkit lasten suosimista fani sivuista.

http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/4000/header.jpg?t=1391550542

Älkää antako lapsillenne tälläistä moskaa!

25 kommenttia:

  1. Half lifen haukkumisesta lievin rangaistus on 126 euroa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuules poika! Olet todella monessa tekstissäni haukkunut minua! LOPETA!

      Poista
    2. Mikset lopeta sinä videopelien haukkumista?

      Poista
    3. Koska videopelit ovat saatanan väline!

      Poista
    4. Ja mikä sinun blogisi sitten on?

      Poista
    5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    6. Mummo on täysin oikeessa

      Poista
    7. Miten voi palvoa olematonta saatanaa ei ole eikä jumalaa ole

      Poista
    8. Jumalaa ei oo olemassa perkele vittu saatana perkele vittu helvetti

      Poista
    9. Ja sitä paitsi half-life ei ole counter-strike modi vaan toisinpäin ja source on pelimoottori jolla aika moni peli pyörii. Ja laissa pitäisi kieltää videopelien haukkuminen + videopelien haukkujat kuuluvat helvettiin ja videopelien kannustajat taivaaseen. Olen puhunut T:andree125

      Poista
    10. Ritva painu syvälle saatanan perseeseen >:( vitun ikivanha kusipää mummo tulee haukkumaan hyviä pelejä!!

      Poista
  2. Täytyy ostaa garrys mod :D, tai ei se kyl nii hauska enää oo ku kummiski vanha peli

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. JA STEAMIN KÄYTTÄJÄT OVAT JUMALIA

    VastaaPoista
  5. norsunvittupää on yhdyssana ja se on myös ritva

    VastaaPoista
  6. kuka on samaa mieltä /\

    VastaaPoista
  7. half life on ritvan perseessä

    VastaaPoista
  8. 1.tutkippa kuule hill climb racing pelii (auto peli) siellä on sen niminen mappi ku rainboew jossa on illuminati/all seeing eye taustalla pitäisikö sekin peli kieltää lapsilta?2. kirjota oikein niitä nimiä pelin nimiä ja ihmisten nimiä

    VastaaPoista
  9. Joo, vois tehä nettipoliisille ilmoituksen et tää haukkuu valvoa. Siitähän tulee vain 1000€ lasku koska tää natsi mummmummeli käy hermoille.

    VastaaPoista