torstai 18. syyskuuta 2014

The Sims 4 vakoilu-manipuolinti-seksi peli on kiellettävä!

Tutkin taas nettiä ja löysin uuden kamalan pelin, The Sims Neljän, tai kuten itse kutsun, The Sins (synnit) 4. Pelissä vakoillaan perhettä ja perheen jäsenet voi pakottaa harrastamaan yhdyntää.
http://static.gamesradar.com/images/mb/GamesRadar/us/Features/2010/02/Sims%20WooHoo/TS3_BedWooHoo--article_image.jpg
Hyi! Ruma peli.

Ennen itse pelin alkua voi tehdä omia ihmisiä, joten perverssit voivat laittaa vaikkapa parrakkaan naisen yhtymään sini-ihoisen miehen kanssa!
http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20100217021452/sims/images/8/89/Ugly_001.jpg
Hyi, rasismia.

 Sen lisäksi pelissä voi laittaa vaikkapa 10 naista samaan taloon ja kuvitella, että se on bordelli. Yhdynnästä tulee tietysti lapsia ja lapset voi vaikka hylätä, tämä peli siis opettaa, että lapset voi jättää heitteille miten haluaa. Sen lisäksi peli opettaa lapsille, että vakoilu on oikein, perhettä selvästi vakoillaan, koska he eivät huomaa pelaajaa joten pelaaja ei siis ole ilmoittanut perheelle katselevansa heitä. Sen lisäksi ihmisiä voi myös hukuttaa uima-altaaseen. Miksi Suomessa ei sitten kielletä pelejä? No tietenkin siksi, koska rikkaat yritykset ovat lahjoneet kaikki Suomen poliitikot. Ryhdytään kapinaan pelejä vastaan!

1 kommentti:

  1. Aikahauska, että kuvat kumminkin on Sims kolmosesta. Tunnistan viel yläkuvan hahmotkin, Cycl0n3 Sw0rd ja Tamara Donner Sunset Valleyn Kämppikset-taloudesta. Ja silti valitat Sims NELJÄN pervoudesta. Tietosi ovat muutenkin monesta kohdin virheelliset. Samassa taloudessa ei voi olla enempää kuin kahdeksan simiä. Naissimillä ei voi olla partaa. Lapsia ei voi jättää heitteille, sossu hakee ne pois. Simit myös tiedostavat pelaajan läsnäolon, he voivat katsoa puolikin minuuttia suoraan kohti ja tietävät motherlode-koodista joka ei ole in-universe mekaniikka. Tuli muuten mieleen: stalkkaahan Jumalakin? Katselee sisään meidän elämiin, enkä mä ainakaan oo antanut sille mitään lupaa laittaa mua mihinkään seittemän miljardin ihmisen kellon ympäri kyylättävään Big Brotheriin.

    VastaaPoista