tiistai 4. marraskuuta 2014

Pelit opettavat nuoria hakkeroimaan

Aikaisemmin tänä vuonna julkaistu peli nimeltä Watch Doks osui silmääni pelikaupassa. Käyn usein pelikaupoissa, koska tahdon katsoa millaisia pelejä nuoriso ostaa. Watch Doks-pelissä päähahmo on hakkeri, hän hakkeroi puhelimellaan kaikenlaista, kuten raha-automaatteja ja liikenne valoja. Minun mielestäni tälläinen on vaarallista nuorille, koska he oppivat hakkeroimalla ja koodamalla aiheuttamaan kaaosta. Miten on mahdollista, että myydään peliä jossa opetetaan lapsille ja nuorille, miten heidän mukanaan aina olevalla kapistuksella, puhelimella, voi aiheuttaa tuhoa ja turmiota.
 http://images-eds.xboxlive.com/image?url=8Oaj9Ryq1G1_p3lLnXlsaZgGzAie6Mnu24_PawYuDYIoH77pJ.X5Z.MqQPibUVTc8Il.WsbxsDD8uSnaysdiKZCXH2r9Qpiy16EPomN0bT5yUxEMgSjFnxoqFE06mNzPyrSul_u4axz9HOOLAscVGSjpV4Zjl_6QAirknAZ2A_KyJv6t2JZjqoJJfhCb1frVJipA_MWuIkfSKV10QSOyBBwbpDdoS.UqrkqOcjuvGcs-&format=jpg
 Sen lisäksi peli on saman tyylinen kuin Grand Thef Auto pelit, joissa voi tappaa ihmisiä järkyttävillä tavoilla. Monet ihmiset käyttävät nykyäänkin tietokoneessaan Windowsin sijaan laitonta hakkeri ohjelmaa, Linuksia (ja on vain ajan kysymys, milloin hakkeroinnista innostuneet nuoret hankkivat linuksin ja alkavat "dataamaan".
 http://www.jeffpreston.ca/wp-content/uploads/2014/07/Watch-Dogs-Ubisoft-cover-art.jpg
Watch Doksin on julkaissut sama yhtio kuin saatanallisen Assassin's Credin, josta olenkin jo kertonut. Oletan, että Watch Dokissa voi tappaa myös tummaihoisia, jonka takia peli on myös syrjivä ja rasistinen, pelissä on luultavasti myös Grand Theft Auto sarjan mukaisia huoria, joiden kanssa voi harrastaa seksiä maksusta. Aikamoista rappiota, sanoisin.

4 kommenttia:

  1. Vitun ritva. Et tiedä tästä pelistä virtaamaan. Pelissä ei ole huoria ja ei voi harrastaa seksiä vitun idiooti

    VastaaPoista
  2. Ja ritva jos luuöit että olen emo tai että kuuntelen jotain heavy metalli olet väärässä en kuuntele sellaista hajoo korvat jos radiosta kuuluu pieniki pätkä ja musiikki jota kuuntelen on suunnille. Tälläistä http://youtu.be/-iQRaZje0RA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä piipitystä tuo on, eihän tuo ole edes musiikkia.

      Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista