keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Energiajuomat ja "Jonnet"

Eräänä päivän huomasin Tommin kädessä tölkin. Ajattelin, että siinä on Pepsiä tai jotakin muuta hyvää. Päätin kuitenkin varmistaa, sillä olin kuullut tästä "Jonne" ilmiöstä jonka takia nuoret juovat energiajuomia. Tölkissä ei lukenut Pepsi vaan euroshopper energy drink, se kuuluisa ES joka on nuorten keskuudessa noussut kuulemma lähes legendaariseen asemaan. Otin juoman äkkiä pois ja määräsin Tommille kotiarestia ja annoin piiskaa. Pidimme myös naapuruston kanssa hätä kokouksen ja kävi ilmi, että muutkin juovat energiajuomia. Energiajuomat aiheuttavat ylipainoa ja jotko niitä juovat siirtyvät kovempiin aineisiin, kuten heroiiniin ja crackiin. Toiset taas eivät saa enää vanhenpina niin hyvää oloa kuin ennen ja masentuvat, ruveten saatananpalvojiksi jotka uhraavat vauvoja. Meidän kylämme K-kauppa suljettiin, koska aloimme boikotoida sitä joten euroshopper tuotteita ei enää täältä saa.
http://4.bp.blogspot.com/-IBoRLG85EfQ/T-LdzCSABbI/AAAAAAAAAOM/gtdfnDlxehk/s1600/s628809.jpg

Energiajuomia juovat lapset muuttuvat usein ns. Jonneiksi, jotka ovat kovaäänisiä, huonokäytöksisiä, ylipainoisia ja typeriä. Tämä Jonneus voi alkaa yhdestä energiajuomasta ja useimmat Jonnet juovat monta juomaa päivässä. Energiajuomat tuhoavat siittiöitä, mutta eivät tytöt lihavista pojista tykkääkkään, en minä nuorena ainakaan. Jonnet heittävät tölkit luontoon, jolloin eläimet tukehtuvat niihin.
http://esonhyvaa.kotisivuja.org/files/2012/10/es-jonne-w7kyzv1.png

13 kommenttia:

  1. Kerrankin Ritva puhuu jotain järkevää. Mutta sitte on toinen, S-Marketista saatava Megaforce eli megis

    VastaaPoista
  2. Et hitos saanu k kauppaa kiinni ja jos et välittäny turkiseläimistä niii paskaako se haittaa jos eläimetki kuolee ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii se ois lukenu lehdessä ja annoit piiskaa onko se edes laillista arvaappa ja sit miten annat kotiarestia lapsen lapsellesi et ole hänen huoltajansa?

      Poista
  3. Ritva ooks tyytyväinen ku juon pepsii nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, saat 10 pistettä ja paupukaija merkin.

      Poista
    2. ES bärisee saadana vidduu gud od hyvää bergele.

      Poista
  4. Ritva sun edellisen blogin kommenteis luki et tee arvostelu energiajuomista ja sit ku teit ni yhtäkkiä eräänä päivänä huomasin Tommin kädessä tölkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoista, eikö olekkin?

      Poista
    2. Eräänä päivänä ei kerro tarkkaa aikaa, tuo oli tapahtunut noin vuosi sitten, mutta tein arvostelun pyynnön jälkeen, koska oli jo päässyt unohtumaan, vanha kun olen.

      Poista
    3. Joo ihan varmana.. naapureiden kanssa hätäkokous koska yksi es..?

      Poista
  5. Mikäs 'arvostelu' tämä muka on? :DD

    VastaaPoista
  6. Ritva sun piti sanoo 1-5/5

    VastaaPoista
  7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista