keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Ritvan paluu (Counter-Strike)

Ahh, pitkästä aikaa plokin kirjoitusta. Tässä joulun alla on todella mukavaa palata bloggerin pariin. En ole kirjoitellut mitään, sillä tietokoneeni meni rikki ja vasta nyt olen hakkinut uuden. En ole ehtinyt kommetoida mitään viimeaikoina julkaistua hirvitystä, mutta saatan vielä arvostella niitäkin.
 http://i.imgur.com/v3ltv.jpg
Tänään puhutaan Counter-Strikestä vielä hieman lisää. Tämä peli, joka taannoin esiintyi televisiossa on hyvin vakava asia. Pelissä on tehtävänä tappaa poliiseja ja räjäyttää pommi. Siinähän siis pelataan musulmaani terroristeillä, jotka esitetään hyvinä hahmoina. Sain selville, että peli on nykyajan kehitysvammaisen ADHD nuorison suosima. Pelissä voi ostaa oikealla rahalla ns. "skinejä", joilla aseesta saa hieman eri näköisen! Jotkut nuoret maksavat satoja euroja siitä, että saavat erilaisen puukon poliisien surmaamiseen. Kyseiset "skinit" saa avaamalla virtuaalisia laatikoita. Itse laatikot saa pelaamalla, eli tappamalla, mutta laatikon avaaminen maksaa. Laatikosta tulee satunnainen "skini". Avaaminen aiheuttaa samankaltaisen addiktion kuin uhkapelit tai heroiini, erään tuttuni poika on käyttänyt noin 500€ virtuaalisten laatikoiden availuun. Silti tämä peli on sallittu Suomessa, vaikka se aiheuttaa heroiinin tasoista riippuvuutta, unettomuutta, opettaa tappamaan ja aiheuttaa väkivaltaisuutta, miten tämä on mahdollista!

Aiheesta lisää:

Uusi Call of Duty tulossa, varokaa!

Half-Life 2, Steam ja Garry's Mod

Vasta isku ja Velvollisuuden kutsu

TV:SSÄ VÄKIVALTA PELI!

 

 

 

 

10 kommenttia:

  1. ADHD ei ole kehitysvamma. Tiedän koska olen itse

    VastaaPoista
  2. Minä olen pelannut paljon counter strikea, olen kuluttanut siihen 1000€, olen homo ja tykkään lukea koraania

    VastaaPoista
  3. Tee ritva seuraavaksi Game of Thronesista tai laeppavika YouTube kanavasta. Haluan tietää mitä mieltä itse olet näistä. Pidän blogistasi :)

    VastaaPoista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista